A blogról

Te is állandóan filmezel vagy sorozatozol? Akkor a legjobb helyen jársz. A Nagytotál olvasásával megtalálhatod a neked való alkotásokat. Ajánlásokat, kritikákat és érdekességeket is tartogat számodra ez a blog.

A Nagytotál célja a filmek és sorozatok sokszínű világának feltárása, az olvasók ösztönzése új világok felfedezésére. Nagyon lírian hangzik, de ez az igazság: minden film egy eddig nem látott kalandot tartogat számunkra. Színesebbé teszik az életünket és alapjaiban változtathatják meg a gondolkodásunkat, a világról alkotott képünket. Sok ember számára azonban különböző okokból kifolyólag ez egy teljesen idegen és ismeretlen terület. A blog egyik fontos célkitűzése, hogy ilyen olvasókhoz is eljussanak a bejegyzések.

Érdemes tisztázni, hogy bár gyakran nem gondolunk így ezekre, de minden film és sorozat a modern művészet egyfajta megnyilvánulása. Művészet a Halálos iramban akármelyik része és a legjobb film díját elnyerő, mély mondanivalóval rendelkező alkotás is. Ahogy egy festmény vagy egy vers nem ugyanolyan jelentéssel bír mindenki számára, úgy a filmek esetében is ki kell emelni, hogy teljesen szubjektív módon értelmezhetők. Éppen ezért nem lényeges, hogy egy adott film kapcsán megegyezzen a blog által képviselt álláspont az olvasó véleményével. A sokféle látásmód növeli egy film értékét, így semmilyen elképzelés vagy gondolat nem rossz egy ilyen téma kapcsán. Tartsuk tiszteletben egymás véleményét!

Így érdemes a Nagytotál bejegyzéseit olvasgatni, tudva, hogy semmi nincs kőbe vésve, amit itt látsz. A blog egy kalandvágyó képernyőbúvár és a mozi világának szerelemgyereke. 

blogiras.jpg